A mouse in the house

Okej, råtta da. Såg vid portdörren att det står att det finns råttor här. Fucka ur. Alltså, det fanns en tid jag tyckte råttor var okej. Men sen så, bokstavligen talat, räddade jag en råttas liv, och vad gjorde den? Asså jag får rysningar bara av tanken. Karma, yeaaaah right! Spolar fram en del, men i alla fall, råttjäveln syrran och jag hade räddat la sig vid våra utetrappor och sov. Aa, jo, precis vad man vill ha, en sovande råtta utanför dörren när man hämtar posten eller något i den stilen. Så vi börjar slänga saker mot horan, men vaknar den upp? Nej, leker att den är törnrosa eller något. Så jag kopplar hunden och går ut.
- Hora, vakna, säger jag. Horan vänder ryggen mot mig och typ suckar, total ignorans. Escuzate? Jag går närmare.
- Hoooraa, kan du vaaakna och dra. Horan trycker in sig i hörnet. Jag går nerför trapporna (typ tre st.). En halvmeter från the sleeping "beauty".
- Hoe, vakna upp nu. Fortfarande ingen signal. Jag höjer rösten. Nada.
- SLAMPRÅTTA KAN DU DRA!? Sen så hände allt i både slow-motion och fast-forward. Horan vände sig, glodde på min hund och mig, blottade tänderna, skrek skithögt och den var skitsur asså. Jag svär vid allt, den hoppade upp typ en meter i luften och började springa mot oss. Ska jag ljuga och säga att jag körde karate-match med den? Psst. Tror jag aldrig har sprungit snabbare i mitt liv. I vilket fall som helst, kanske karma funkar. Mamma slängde stenar på den och den drog till grannarna... Som har två katter... Mua-ha-ha-ha-HA!
Slutet gott allting gott.. A, fuck, kom på nu att jag skrev om inlägget för att det finns råttor HÄR... jebiga, ska lätt skaffa katt.
image3
En råtta som leker att den är söt. Dont fall for it!

Kommentarer
Postat av: Mimi

Hahahahaha jag har inte tänkt på hur sjukt mkt ja saknar dig förens ja läste detta inlägg..sååå klockrent sexboomb :D

2008-05-25 @ 01:35:28
Postat av: karro

HAHAHA gud råttan va så äcklig diana kommer du inte ihåg att jag spotta på honom oxå HAHAHAHAHA fyyfan va rädd jag va när han börja attackera dig hahahahah :P

2008-06-11 @ 01:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback