Happy Birtday To Me

I Live In A Zoo

I Look Like A Monkey

And I Act Like One 2!


Tack för en underbar kväll alla!

SPECIELLT tack till VUKI Och MIMI!!!

Även tack Till;

Milos, Servitrisen, Axi, Tjockis Marko, Bucek, Denis, Jetra (ajajaj extra tack för den fina presenten =))
Stefan, Chixie, Jetras kompisar, Snygg-Marko, Mita, Snefejjan, Slampvakten, Bane, Norskorna, Snygga Norskkillen som är 19 år och nej det spelar ingen roll att du e 19 o ja 22 men du är släkt med min framtida kuma ooo va du e söt :D, hm... Tack Till Jon Bon Jovi, till trapporna att ingen snubblade, till Mr T and Mrs Equila eller nej den tar jag tillbaka, till alla som har skickat sms o ringt o skrivit, tack till Mamma som födde mig, tack till min hund för den vackra låten,  tack min vackra familj

men mest av allt vill jag tacka den sanna vännen, som har alltid stått vid min sida. Visst, på grund av dig har jag snubblat över många dörrar men många har oxå öppnats
men du har alltid varit där med mig och hjälpt mig upp eller dragit mig ner

MR BALLATINES

(ja, jag är bakis)
PS; Om jag har glömt ngn så beror det på honom

Gäsp

Kan säga att Mix och jag var inte lite fulla igår. Iaf. Vi var jävligt, mkt, fucked up fulla. Men så går vi i stan och ser en tjej.

Ursäkta, vet du NÅGOT som är öppet?

Nej, säger tjejen, och presenterar sig som Irma.

Okej säger vi och går därifrån lalallaa fem minuter går vem ser vi komma mot oss? Irma.

Innan var hon lite sådär hehe oookeej nu är ni fulla och jobbiga, men nu, nu var det heeeeej sööötnosaaaar kommmm det finns en kafé här det är öppet blabla.

Såklart så är Mix o Dix taggade på det. Tills vi kom in.

2 killar, en tjej, och ingen musik.

Där sitter vi och ba hehe. Mimi o jag vågar typ inte ens kolla på varandra, och när en av killarna frågade om vi ville ha något att dricka skrek vi nästan ut direkt NEJ!

Heeelloooo ni kommer knarka ner oss. Ja, vi blev väldigt nyktra där inne, stämningen var konstig (fast en av killarna såg bra ut, såklart slampan Irma strulade upp honom).

Så vi ska gå.

Såklart har de låst dörren, men så fort vi kom ut, FREEDOM! Hoppade in i en taxi, åkte te reka och satt och drack med en kille där.

Som var ful.

Som jag ville strula med.

Tack Gode Gud att man har så bra vänner som Mimi som hindrar en att göra det... Men vid närmare eftertanke är hon skyldig mig vääldigt mycket efter ZILETIN!

The Sne-Face

Så kom den dagen... då det inte fanns några snygga killar i klubben, så vad gör Diana? Hon raggar upp en snefejja (men han är söt... jo, mix, han ÄR det)

Iaf. Han var skitsvår o jag fick ragga minst i en timma (asså snälla, kan han vara lite mer tjejig o jag grabbig?), men till slut, så scorade jag.

Men först var vi tvungna att gå ut ur klubben, sätta oss på en parkbänk och han pratade i en 30 minuter någoting om att inte strula runt blablabla att vi måste dejta. Gääsp. Jag förstår inte hur killar som bara vill ha pipp, att de orkar kämpa så länge. Men jag var i en återvändsgränd, det var han eller ingen! (PS; Jag pratar om strul, inte pipp)

Så till slut SING FUCKING HALLELUJA fick jag strul.

Jag går hem, glömmer bort honom och somnar. Dagen efter skickar han sms. Jag svarar, men sparar inte numret.
Han skickar igen, och jag pallar inte svara.

Så ringer han mig, och jag har fort. inte sparat hans nr och så undrar han om vi kan ses ikväll för han ska inte göra ngt, nej säger jag det kan jag inte för ja ska fiesta i reka. AHA då ska han dit plötsigt. Men jag tänker inte så mkt på det.

Jag, Mix, Nenad och Shelmy går te reka.

Nenad och jag är ju ffs barndomsvänner och vi 4 fuckar ur tsm, o så kommer snefejjan, jag hälsar, han tar bordet bredvid och jag glömmer bort honom.

Så går jag ut 4 på morgonen o ska växla pengar, fast det är tomt i klubben. Så hör jag ngn säga; Svensken!

Jag ignorerar o springer därifrån, så ringer min mobil! Jag känner inte igen numret, och säger hallå?

"Hallå, kom tillbaka!" säger rösten.

"Men vem är det???"

"URSÄKTA SPARADE DU INTE MITT NUMMER DRA ÅT HELVETE... KLICK"

Jag ba :O, får en tvångstanke, springer tebax till platsen och det är snefejjan. Och han fuckar ur.

"JAG TRODDE DU VAR ALLVARLIG. JAG SKULLE ALDRIG HA KYSST DIG FÖR DU ÄR OSERIÖS, DU SPARADE INTE MITT NR BLA...Bla...BLa"

Allvarligt, jag orkade inte lyssna så jag gick därifrån, får typ sms du har pippat med halva sverige blabla.. Alltså HELLOOOOOO ÖVERDRIFT.

Det här var runt 20de augusti 2008.

Igår kväll. Följde jag Mimi te taxin o skulle tbx te reka för Denis o jag bor nära varandra så vi går samma väg. Jag ska precis nerför trapporna, då jag hör en bil skreecha och någon skrika SVENSKEN! Jag vänder mig om... Och det är Snefejjan.

Han kastar sig ut ur bilen, springer mot mig och ba MHM jasså minsann, du träffade på Milan (slamp-vakten, han är kompis med Snefejjan och när jag o slamp-vakten möttes förra veckan på Tuborg-festen kände han igen mig, men visste inte varifrån, så sa jag att jag strulade med Snefejjan).

Självklart är jag full och ba; DIN KOMPIS är en SLAMPA. SLAAAMPA. Och du är inte bättre! Jag har inte alls pippat med halva Sverige, du överdrev den kvällen (snälla, Lilla, Diana och sneiga Snefejja, det har gått ett fucking år GET OVER IT)


Och Snefejjan säger att han var sur för att... Att jag... höll på med en annan kille (Nenad) den där kvällen. Oh. My. God.

Självklart är jag full o säger att slamp-vakten är slampornas slampa, att Snefejjan är en tönt och SÅKLART BER JAG OM URSÄKT TILL SLUT som OM JAG KROSSADE HANS HJÄRTA HAHA PATHETICO (jag) (Okej, han oxå)!

Inte blir det bättre att Denis kom och ba DIANA NU SKA VI HEM

Hej, jag heter Diana och är en hora. Och har strulat med en snefejja.

Smile, and the World smiles with U

OSMEH...
Je jedina kriva linija koja može ispraviti mnoge stvari







Aww.

=)

Onödig

Gud vilken onödig dag! Alltså varför är söndagar så äckligt ruttna för? Och det värsta är att ALLA är medvetna om det. Kan inte tv-gubbarna o kärringarna ba sätta på roliga saker på tv NEJ de måste visa gravida människor när de föder alltså snälla heliga olof asså allvarligt? visa oxå när en person går på toa, shit det händer varje dag... o PRECIS på söndagar lägger ni ut sånt... o 40-talsfilmer

Its a fucked up... night

Ibland finns det signs som klart och tydligt säger; DONT DO IT! DONT DO IT BITCH! Och vad gör man? Man leker smart och går emot dem.

Igår var ett helvetesvarm dag. Eftersom jag är van (men gillar inte värme) så är jag tyst och blabla. Mix klagar o klagar. Sen ska Mimi börja fixa sig.

På Gud i himlen det tog henne mer än en fucking timma att hitta en outfit.

Till slut är hon klar. Vi åker hem te mig. Jag börjar fixa mig. Vad händer? Det börjar regna. Och åska. Och blixtra. Och ljuset stängs av (i tre sekunde) och sätts på.

NEJ VI SKA UT ÄNDÅ!

Vi går och sätter oss i Cair, sen kommer Vuki o Ivana o en till tjej. DÄR VAR DET KUL

Vi skickar sms till vår ärliga vän Denis, är det fest i Reka ikväll?

JAPP, säger slampan.

Vi går dit. Alltså, när jag andades in i klubben så ekade det så tomt det var. Jag överdriver inte. Det fanns inte en enda fucking gäst, 2 från vaktstyrkan (brukar finnas rnt 6-8 st), 2 servitörer (finns minst 8) och där står vi.

Helt okej.

Om inte slampan JOBBIGA FUCKING NINA VAR DÄR. OMG!!!

Vi stod med Denis, Milkan en tjej och slampan. Efter en stund, IZINAT ALLTSÅ MED MENING hälsar jag på den andra tjejen (som var jättesöt =)). Slampan Nina glor och glor på mig o Mimi.

Sen händer det oförklarliga. Diana och Mimi börjar prata med slampan. Horaaaaa GUD VAD JAG HATAR HENNE AAAAH!

OCH VAD HÄNDER MER? SLAMPAN DIANA BJUDER! BJUDER SLAMPAN  PÅ EN DRINK!

WHY GOD WHY?

En natt man vill ba radera :(

Milan the Slut

OOhh såg slamp-vakten igår! Han är inte så snygg som jag trodde :(... Han är smaal... alltså ingenting emot smala, men jag trodde han hade muskler och grejer!

Jag hatar min käke ;( det gör ont det gör ont... Damn you alkohol!

Mycket ska man få höra innan öronen trillar av

Idag fick jag ett sms av Mix.

"Omg. Jag kom im här, 4 tjejer börja skratta åt mig dom ba. Hahaha kolla hennes kjol. :("


Så jag säger till Mix att träffa mig.

Efter att ha försökt övertyga henne att tjejerna var avundsjuka (för igår fick de reda på att hon var svensk - två killar skrek ut det genom hela salen), så tvingade jag henne att gå med mig till IDEA för att köpa mat.

På vägen hem så "bråkar" vi och Mix går framför mig och jag bakom, skriker några saker och skrattar samtidigt på svenska.

En gubbe bredvid oss skrattar och frågar mig om Mimi är sur på mig.

"Japp!" utbrister jag. Jag som är van att gamlingar pratar med mig, är trevlig och lyssnar på gubben som var runt 60 år.

Han börjar prata om sina barn och deras förhållanden, jappp MMM säger jag och låtsas lyssna. Eftersom jag är koncentrerad på Mimis fina kjol, hörde jag bara några få ord av vad han sa.

Så stannar han kvar och fortsätter prata! Jaha, vänta nu lite Mix säger jag!

Jag ska ba låta gubben avsluta sin mening så kan vi gå hem... ANYWAY jag tänker att det är en söt liten gubbe som är social! Ni vet såna där som envisas med att prata i t-banan osv, men det är bekvämare än en knarkare! Trodde jag :P...

GUBBEN BÖRJADE RAGGA PÅ MIMI HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Han ba; Bor ni ensamma? Jag ba: Japp.

Han ba; Vaa verkligen!? Jaa, jag heter Sasa, vad heter ni?

(Vi presenterar oss) Han forsätter; Jaså du Slavica (te Mix)

Mix; Milica

Sasa Gubben; MMmm Mico... ska vi börja lära känna varandra bättre? Du är så söööt... får jag komma upp till er?

Jag; Men SJÄLVKLART!

(Gubben får typ stånd)

Jag; Men om du vill lära känna våra farföräldrar så gärna!

Gubben; Ja-ja-haja... Men Mico (te Mix), vad sägs om att gå ut någon gång då? Som ikväll?

Jag börjar skratta och skratta och Gubben rör mig och ba; Åååh du är ju rena rama hormon-tjejen! Du har mycket energi, så mycket dopamin och serotonin! Men Mico, kom igen nu da, vi går ut ikväll!

Mix; Eeeehhh... Jag kan inte

Gubben; Men när kan du da???

MIx; Jag är upptagen tills nästa vecka och då...

Gubben; ALLTSÅ ÅR 2010 ELLER??? HAHA KOM IGEN NU BRUDEN

Nu skrattar jag så mycket att gubbjäveln fattar till slut (hoppas jag) att MIMI INTE VILLE GÅ UT MED HONOM!

Till slut går gubbjäveln, men då kan vi inte ens skratta mer. Vi är så chockade att det är makalöst.

Och poängen med den här berättelsen är att; Fula kjolar drar till sig fula gubbar :)

HAHAHA skojja Mix :D... Poängen är att bara för att några slampor är avundsjuka behöver det inte betyda att din kjol är ful!

Klockan 04.15

Fick jag en förmodad booty-call.

Gud vad irriterande! I synnerhet att jag har prov om 3 h (har inte pluggat, men kommer med 110% säkerhet klara det).

Tror ni jag kan somna? Neeeej

Iaf. Har skittråkigt (ignorerar tanken att jag kan plugga) och går in på syrrans fb för att spana in mitt ex!

Awww tänker jag när jag ser honom och hans flickvän (allvarligt, jag tycker de är gulliga), ända tills jag ser DET!

Vad ser jag? Vad har HAN PÅ SIG PÅ EN BILD! MIN

MIIIN TRÖJA! Min baskettröja som det står SCG (Serbia Crna-Gora aka Serbien-Montenegro) som jag köpte i Stadium.

GUD VAD IRRITERANDE OCH DEN PASSAR INTE ENS HONOM!


SHIIIITZ!

Idag

Idag skulle min älskling Don Corleone fylla 5 år (och vägt 30 kg)


Saknar dig sötnos!

:/

Telefonsamtal mellan Dix o Mix

Mix; Jag är sååå fittig seg.

Dix: Jag är fittseg

Mix: Åååååh

Mix: ååååh fett tråkigt.

Mix: ÅÅÅÅH! Jag vill pippa...

Dix: Fixa pipp då...

Mix: Med vem... Malisa eller (hennes katt).

Dix: tystnad

Mix: tystnad

Mix efter 20 sekunders tystnad; Föreställer du dig?

Dix: Japp, ni kör doggystyle.

Mix: Hahaha.

Dix: Hahaha

Mix o Dix: HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

5 min senare.

Mix; Guud vad roligt.

Dix: Mmm

Mix; Shit vad tråkigt det är... Åh shit!

Dix; Vad?

Mix; Det är någon man här.

Dix; Fixa.

Mix o Dix;
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

10 minuter senare.

Mix; Malisa skulle bli svartsjuk.

Mix o Dix; HAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
HHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

5 minuter senare.

Mix; Det var Lasers pappa.

Dix; Jaha. Nu ska jag på Internet.

Mix; ses där.

STANI KURVO VART SKA DU BRE

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Några inlägg under...

...skrev jag att "idag ska jag göra något viktigt."



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



WHAT-EVER :D. Jag var typ bakis hela dagen, pluggade halva och snarkade igenom resten


Slamp-Vakt

SÅKLART ville slamp-vakten Milan att jag skulle hem till honom, alltså JAJA ATT JAG SKA! Stick slampa...

Men i förrigår var jag på double-date, även om Mimi inte vill erkänna det.

Kan säga att killarna var tråkiga, klagade på att vi var slampor (för att vi hälsade på våra kompisar och inte gav de 100% uppmärksamhet). GUD VILKA TÖNTAR!

Fucka ur ni oxå istället, eller åk hem och sy eller ngt jävla kärringar.

Vad är poängen att gå ut och festa om man inte ska FUCKA UUUUR :D

Så går det när man låtsas vara hora

Man blir tagen som en då!

Min käre vän Mix och jag är ute och promenerar idag. Här i fördomsfria, rena Serbien är det allmänt känt att det är OTROLIGT fult och OTROLIGT o-uppfostrat att en tjej röker på gatan.

Såklart så ska de små rebellerna göra det ändå.

Men idag var det lite annorlunda. En låt hade fastnat i vårt huvud.

I WAS GONNA GO 2 SCHOOL, BUT THEN I GOT HIGH

I WAS GONNA PAY MY CHILD-SUPPORT, BUT THEN I GOT HIGH

BECAUSE I GOT HIGH, BECAUSE I GOT HIIIGH

Så vi sjunger den om och om igen.

Så tänker vi varsin cigg, och jag börjar sjunga;

Im smoking a cigarette on the street, oh why?

Mix o Dix tillsammans; Because Im a whore, because Im a whore, because Im a whooore!

Okej, vi sjöng inte skithögt, men en kille framför vänder sig om, chockad och skrattar. Vi börjar skratta och skämmas och då säger han HEY GIRLS!

Jag försökte övertyga att vi INTE var det, men såklart trodde han inte på oss.

Moralen i den här historien är att sjung alltid de rätta lyrics på en låt, alltid.

Alltså...

Gick igenom mina fylleinlägg... Herre...Min...Skapare...

Varför är man så dramatisk när man är full?

Allvarligt, jag fattar en del av det jag skrev, men inte allt.

Ikväll, bakisdag! Woho, ingen alkohol! Perfa skööönt... hihihi

Saker blir som man aldrig tror

Jag svär. Jag har typ en hex på mig.

Om jag INTE tänker på en sak, kommer det att vara bra!

Tänker jag 1000 olika situationer, händer det MEST OVERKLIGA ALLTSÅ HERREGUD!


Jag är en cp-människa, men jag gillar att vara ärlig och det ska jag vara!

Saker blir ALDRIG som man tror. Du kan tänka dig 100 situationer och det du ABSOLUT INTE ENS TÄNKT I NÄRHETEN AV HÄNDER


Jag fattar inte hur människor pallar vara människor.

Jag MÅSTE ta 2 ipren nu! Jag gjorde det igår (men det hjälpte inte), hoppas det funkar idag!

Hoppas det finns ärliga, goda människor därute!

Tyvärr är jag en slampa så jag är inte en av dem! Men jag hoppas att mot mina nära o kära är jag bra!

Pussss

100%

100% att det kommer bli kalabalik av det här inlägget.

Iaf. Idag pratade jag med min vackra, UNDERBARA, mamma och min BÄSTA (underdrivet ord) SYSTER.

Om 11 dagar fyller jag 22. Så jag frågade dem; vad i helvetets fitta har jag gjort med mitt liv? Det finns människor som har fuckat ur vid 22, de har rest jorden runt osv osv osv.

Men och? OCCCH? DU ÄR DU. Om du GILLAR att spela WoW i 4 år (en kompis jag känner gjorde det... bokstavligen talat) så gör det. Det är ditt fucking liv! Om du gillar det, om du mår bra av det, varför INTE?

OCH KOM IHÅG, när man är ung eller gammal SPELAR roll som människa är man ALLTID och kommer ALLTID att förbli förvirrad! Ena stunden är man överlycklig, säker, har det underbart för att andra ba falla ner i skit!

Asså förlåt. Det finns människor som har varit i koma i 20 år och vaknat upp. Vad har de gjort i 20 år. SOVIT. Inte för att de VELAT, men så har det varit. Vad har jag gjort med 22 år? MYCKET MEN ÄNDÅ SÅ LITE MEN ÄNDÅ SÅ MYCKET MER ÄN EN MÄNNISKA SOM HAR SOVIT

MAN LEVER EEEEEEN GÅNG! DET ÄR SÅ SVÅRT ATT TRO DET OCH PÅ ETT SÄTT HOPPAS JAG DJUPT I MITT HJÄRTA ATT AAALLLAAA MÄNNISKOR FÅR MILJARDER LIVSTIDER PÅ SIG. MEN DET HÄR LIVET LEVER MAN EN GÅNG. OM DU ÄR KÄR, ÅK! ÅK TE ANDRA SIDAN JORDEN, FÖR OM TJUGO ÅR KOMMER DU VETA VAD SOM BLEV OCH VAD SOM INTE BLEV!

Misstag. DET är MÄNSKLIGT. Det finns ett fint streck mellan MISSTAG och PSYKOPATI. Är du psykopat, sök hjälp. Har du gjort ett misstag, get over it och gör inte om det!


Men om du VILL göra något, vare sig det är ett misstag eller inte, så GÖR DET.

Så min kära syster, ÅK! ÅK! För om 5 år, om du inte åkte, du kommer tycka "Gud vilken naiv tönt jag var då, som trodde jag var kär", men det kommer att vara PÅ LÅTSAS! Du kommer aldrig att veta HUR DET SKULLE HA VARIT!

Så därför, go 4 it! Gör det bara! Stolthet är lägre än liv, och därför har du råd att förlora det! Just därför ska jag väl göra ngt viktigt imorgon... Om jag gör det, så skriver jag om det, om jag inte gör det RADERAR JAG DET HÄR!

ooookej

jag är inte lite full..


så va ska man säga?

Man lever en gång (kanske) iaf, det här livet! du kan  välja hur du vill ha det! du tror att du har otur, att människor omkring dig är skit! men kom ihåg, om inte Gud finns så är det största som finns är MÄNNISKAN och du är en MÄNNISKA och då kan du fanimig bli Hitler, Tom Cruise eller Dalai Lama så SOM DU VILL!

För de är oxå människor!


GUD VAD JAG ÄR FULL! Jag borde bli typ bästis med Aristoteles... Gud vad jag INTE kommer att fatta det här imorgon! Men idag låter det klokt HAHAHA :D

Panik

Pratade med min UNDERBARA (alltså det låter som att jag överdriver, men vissa människor tror man inte är verkliga, och det är 75% av alla jag känner!) Vuki idag. Okej, jag är full, okej, hon är full. Okej, jag är själv nu men jebiga alltså. Jag läste inlägget under.. panik för framtiden, panik för barn


Varför?

FÖR ATT det är sååå... det är sååå.... OKEJ DET KOMMER LÅTA SÅ BÖGIGT OCH MAKALÖST MEN... Det är så vackert och fint, att föröka sig! Att en DEL av sig själv lever vidare! Sen jag har varit 10-11 år gammal har jag haft tvångstankar.

Jag ska inte ljuga, SJÄLVKLART har de här tvångstankarna handlat om min framtid o blabla, men mest om min familj. Och jag vet när jag håller i det där barnet, kommer jag göra allt i min makt för att skydda det. Mina nuvarande tvångstankar kommer att vara en lek, jag kommer skratta det i ansiktet när jag håller den där snorungen i min famn.

Jag förstår människor som har dödat pedofiler, mördare (till sina älskade), osv! I kärlek finns det inga gränser.

Min systerdotter såg mig med min hund (det låter töntigt, men bokstavligen talat, jag ser honom som min "son", jag skulle kunna misshandla en person som slog honom till att slå honom när han har blivit påkörd av en bil (vilket jag har gjort... han blev inte skadad av det, det var "bara" en bump, men fitthelvete vad jag blev rädd!)

Iaf. Min systerdotter sa; Gud vilken bra mamma du kommer att vara (vilket man VERKLIGEN ej kan tro)

Jaajaaaa, tänkte jag. Men Jag VET att jag kommer att bli den sjukaste mamman i världen. Jag kommer bokstavligen gå igenom eld och vatten för mina barn, PRECIS som mina föräldrar har/hade gjort för mig!

Jag skiter i lagar och rätt och KUK, fast jag föredrar rättvisa framför allt, skadar ngn mitt barn så kommer det bli helvete! Precis som jag vet att en MILJARD föräldrar därute tänker/har gjort samma sk!

Min mamma sa, spelar ingen roll om du hamnar i fängelse, min dörr kommer ALLTID, ALLTID vara öppen för dig!

Och självklart spelar det roll hur man blir uppvuxen, just så ska jag säga te mina barn!

MEN, jag lovar och svär, får jag ens höra ordet "knark" ur mina barns munnar, kommer det bli isolering!

Hellre ett helvete med isolering (och ja e fängelse) än ett helvete med knark osv!

IAF, poängen med det här inlägget är att BLOD ÄR INTE ALLTID TJOCKARE ÄN VATTEN; VERKLIGEN INTE!!! MEN FÖR VISSA SPELAR INTE GUD, RÄTTVISA ELLER NÅGON ROLL!

Man lever en gång! Jag lekte "cool" och sa aldrig jag älskar dig osv. Säg det, för tänk om ngt händer imorgon och dina älskade aldrig fick höra det! Det är inte SÅ svårt! Jag vet :P


Confessions of an alcoholic

I wanna party all night!

Så de senaste dagarna har jag varit, inte jobbig, utan skitjobbig allmänt. För jag är på sånt humör. Varför? Jag har så mycket ångest inom mig (mest om skolan) (eller vänta... det är bara om skolan) att jag inte vill känna av det! Så vad gör man då? Man festar!

Wooohoo tänkte jag igår. Ikväll är det Tuborg-party, jag ska festa hela kvällen, få ut det ur systemet och vakna och plugga.

Ahh, det speciella med människor är inte att de har en smart hjärna, utan en hjärna som kan om och om igen lura dig så grovt!

Jag grovfestade från 00-05:30, kom hem däckade, vaknade bakis, nyktrade till. Och vad händer? Jag vill fieeeeestaaa

Jag får sån panik att tänka om 20 år kommer jag sitta med barn och man och titta på repris av Våra Bästa År och medan ungdomsgrannarna har fest ska jag sucka kl. 2000 (då jag går och lägger mig) och säga "dagens ungdomar". PANIK!

Speciellt att alla ba "åååh när ska du skaffa pojkvän och skaffa barn och blablabla?" STICK! INGA BARN INGEN POJKVÄN (jo kanske hihi om det är ödet så) MEN URSÄKTA NEEEEEJ! OCH VADÅ 30 år o ha barn??? E jag ego om jag skaffar när jag är 40, för när mina barn är 20 så är jag 60! BIG FUCKING DEAL! Mina barn ska ens vara glada att jag föder dem hahahaha fan vilken bitch jag är... Brrrrr asså nu skulle det passa perfekt med en whirre (aka Ballantines aka Whisky för er som ej vet min älskades smeknamn)

Men icke sa nicke. Det ska bli öl ikväll hihi :D

Young 4-Ever!

Det finns ingen sjuk värld, bara sjuka människor

Hittade Therese J. Rojos blogg och hennes kompisar. Tydligen var anledningen att hon var mördad... Antingen

1. Pojkvännen kramade henne
2. Pojkvännen var otrogen med henne
3. Pojkvännen var otrogen med någon annan

Så hans flickvän sa att om han inte dödar Tess, så älskar han inte henne (flickvännen)!

Alltså ursäkta? What the fuck? Jag skiter i om de är barn eller inte, men det är det sjukaste jag har hört.

Vissa människor ställer sig även på mördarnas sida, då det finns de som lämnar ut uppgifter på dem... Så de här "snälla" människorna säger att de ska sluta säga vad de heter osv!

Ursäkta, varför inte? Visst, jag VET, man tror inte det om personen, men bara för att du inte kan förstå det behöver det inte betyda att de inte gjorde det.

Men nu säger vissa, "åh stackars *** och **** (mördarna), Gud vad jobbigt. Och nu är hela hans liv förstörd!"

Hela hans liv förstörd? Okej, han kommer säkert ha ångest och undra i sitt huvud varför han gjorde det, varenda dag. Men han är ändå kapabel till det. Hela hans liv förstörd? Han kan iaf skaffa barn, bli kär, se filmen New Moon som offret aldrig kommer att få se. När han kommer ut ur fängelset, kan han åka till sina släktingar och utbilda sig.

Någon skrev också; "*** kommer inte få spela fotboll mer!"

Well, bu-FUCKING-hu!

Jag tror inte på dödsstraff, men jag tror på långa, långa, lååånga fängelsestraff. Våga fitt-Sverige vara känsliga i den här frågan, vååga! MINST 20 år MIIIINST ALLTSÅ MINST OM INTE MER OM JAG INTE UNDERDRIVER DÄR

Jag vet inte om jag har sympati för offret för att hon bor nära mig, eller för att det är en så sjuk historia att man inte kan tro på den. Jag har oxå varit tonåring, en av det jobbigare slaget. När man var kär, spelade det ingen roll om det fanns krig i världen osv. När man var ledsen, så förstod INGEN hur man kände, man trodde livet var slut och man ville bara skrika och skrika. Men djupt inom en, den mänskliga delen, skulle ALDRIG GÖRA NÅGOT SÅ SJUKT MOT EN ANNAN MÄNNISKA

R.I.P.
Therese Johansson Rojo

JAHA JA

Då ska man kanske på date igen... med en vakt... som heter Milan... och nej, det är inte samma kille... Men sjukt va? Antingen är det en liten värld (här är det iaf, varannan kille heter Milan), eller så dras jag till sådana personer...

Skillnaden är att jag nu vet hur han ser ut... och han ser bra ut (halleluja)

Nu ska jag back and row with the other slaves

Pusss!

Kukruttet

Alltså jag är så fittig rastlös att jag... JAG VET INTE... Som jag sa te kära Vuki. Om ja hitta en magisk lampa o fick 3 önskningar att göra vadsomhelst så vet jag inte okej JAG VET INTE

Hata livet... asså hahaha överdriva, jag skulle lätt hamna på första parkett om Saw verkligen fanns...

Kukigakukkuk va tråkigt man kan ha det... speciellt med fittbloggen

Phucking Mens Slampa

PMS på G... jag är

1. kär
2. nostalgisk

trött

PS: Nej, nej... neej... Richard Alpert är inte sexig.. bara lite hihi

Phucking Mens Slampa

PMS på G... jag är

1. kär
2. nostalgisk

trött

PS: Nej, nej... neej... Richard Alpert är inte sexig.. bara lite hihi

Vanlig chattination mellan mig o Mixish

None

Kenz...Kenz Kenzaaa snodd

1. Hur gammal är du om fem år? 26 (svimma)
2. Vem var den sista du träffade? Mamma i rummet bredvid
3. Hur lång är du? 168
4. Vilken var den senaste film du sett? En skittöntig film om en man, hans sondotter o en hästskötare som köpte en häst o de tävlade med den i galopp... varför kollade jag på den?
5. Vem ringde du senast? Vuki typ
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? " "aaaa jebiga sledeci put =)"/Bojana
7. Vad är dagens planer? försöka va vaken te ikväll, plugga, va me mamma (om hon ej dissar mig) titta på tv
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? skicka sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda?
10. När såg du senast din mamma? För 3 min sen
11. Vilken ögonfärg har du? bajsbruna o snorgröna
12. När vaknade du idag? halv 8
13. Har du någon gång hittat en katt? ja, min egen :D
14. Vilken är din favoritplats? SVERIGE :D
15. Vilken plats föredrar du minst? allmänna toaletter
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? på en båt på toppen av en våg
17. Vad skrämde dig som barn? Gröna Handen
18. Vem fick dig att skratta senast? Jag själv
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Wtf är det? är d lp???
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? olika
22. Hur många kuddar har du i sängen? en
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? japp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota eller papuce
26. Är du social? full; ja... nykter o trött; nej... nykter o normal; kanske
27. Vilken är din favoritglass? ingen
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? köpa pipp av en snygg kändis
29. Tycker du om kinamat? bra
30. Tycker du om kaffe? ibland
31. Vad dricker du till frukost? cola
32. Sover du på någon särskild sida? ja, på ögat
33. Kan du spela poker? japp
34. Tycker du om att mysa? bara med vissa speciella människor o djur (Paris :D)
35. Är du en beroendemänniska? Japp.. cigg, cola, socker (?), var d till kaffe och frågan av mitt liv; alkohol?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? känner o känner
37. Vill du ha barn? kanske
38. Kan du några andra språk än svenska? japp. serbiska, engelska, bosniska, kroatiska, australienska, skotska, irländska, amerikanska o liiite waleliska
39. Har du någonsin åkt ambulans? hmmm nej
40. Föredrar du havet eller en pool? pool... salt i håret brrr blääkh
41. Vad spenderar du helst pengar på? mina beroenden.. tv-spel
42. Äger du dyra smycken? jaha, så ska en rånare ba JASSÅ MINSANN O BA RÅNA MIG DRA HORA... aaa d gör ja
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Cola
45. Vem är den roligaste människan du känner? jag vet inte, många
46. Välj ett ärr på din kropp? högra ögonbrynet
47. Vad har du för ringsignal? Usher
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Lite
49. Flirtar du mycket? Beror på va ja e på för humör hihi
50. Vart togs din profilbild för din blogg? på en fest ngnstans fråga inte var
51. Kan du byta olja på bilen? nej
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Brigdet Jones 2
54. Läser du dagstidningen? Här i Serbien neej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Japp när Vuki sätter på en skitskön låt :D
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 88.80 SEDAM RADIooooOO 7
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? jag är bög typ
59. När var du i kyrkan senast? förra veckan
60. Vilka personer utmanar du? bögen i buren, Anna-Lotta Persson på Ollongatan 3 och fågeln som flyger förbi Tom Cruises fönster i denna stund