Alkohol

Nu är jag bakis och jag undrar varför, varför beställer man in den där drinken som kommer fucka upp hela dagen för dig? Varför? Alltså man vet, djupt inom sig, när man har erfarenhet av många bakisdagar att du kommer må dåligt. Men man tänker inte så mycket på det, man tänker Carpe Diem! Var dag har nog av sin egen plåga och blabla. Men morgonen kommer till slut, ibland lär man sig aldrig av sin läxa.

Jag ska nu berätta om den mest bakfyllda dagarna jag någonsin, i mitt 21åriga liv haft. Och jag hoppas verkligen att det inte kommer finnas en liknande berättelse för mig i mitt liv igen.

Jag hade precis fyllt 15 år, jag var vid havet i juggan och där frågar ingen om legg o skit. Ett paradis. Man är med syrran och kusinerna, underbart... Sen att morbror o moster är med är negativt, men det är bättre än föräldrarna själva!

Kvällen kommer. Jag ska leka sådär tonårsball och tog tequila och svalde det direkt utan citron o salt och rörde inte en min (okej, den läxan har jag lärt mig... Nu använder jag så mkt salt som möjligt o citroner plockar jag som att det fanns ett citronträd bredvid mig, jag gör även miner värda för uglypeople.com).

En tequila. 2...3.4.5.6.7.8.9.10. Japp 10 tequilan. Det tar inte slut där. 2 juicevodka (mkt mer spetsad här än i gamla, goda, nykteristiska Sverige)... Och ngt mer som jag inte minns.

6 på morgonen. Jag vaknar. Spyr. Somnar. Spyr igen. Går ut. Spyr. Däckar vid en hundkoja där en galen hund står o skäller på mig. Går till stranden. Spyr. Däckar. Vaknar, spyr. Går till stugan. Spyr. Däckar. Vaknar (nej jag överdriver inte).

Kl. 15.00. Mkt spyende och toalettbesök senare är jag fortfarande i sängen. Min godtrogna syster o kusin hälsar på mig, pratar om tequila o sprit o blandar in choklad där. Jag har spytt allt, allt, som finns i min kropp, tar ett glas vatten... Spyr tillbaka innehållet i glaset igen... Som nu är grönt. Asså jag överdriver inte, den var typ självlysande.

Vaknar. Äter inget. Spyr inget. WOooho!

Kl. 2300 Är fortfarande i sängen.

Dagen därpå. Fortfarande i sängen.

2 dagar senare, kan jag äntligen stiga upp.

Det låter inte så hemskt, men det var det. Det var en trauma för livet och det närmaste jag har kommit att dricka så mkt var på min student. Men aldrig, någonsin igen ska jag göra ngt så äckligt...

Blääää jag hade precis blivit o-bakis nu, men nu snurrar det i huvudet att d minnet...

The f***ing Call

En full natt går jag och lägger mig 4 på morgonen. Jag somnar, och såklart glömmer jag att dra ut sladden ur telefonen, eftersom det är lördag dagen därpå och då sover jag tills jag vaknar.

Runt 9-10 på morgonen vaknar jag av att det ringer. Och ringer. Och ringer. Och ringer.

Jag lovar, jag önskar djupt i mitt hjärta att jag överdrev, men signalerna gick minst 45 ggr. Jag brukar oftast låta det ringa och somna om, men denna vackra, bakisfyllda, ljuva morgon kunde jag inte. Varför? För när en telefon ringer 45 ggr så handlar det inte om en minut, utan minst 5 minuter.

Jag vet att det låter elakt och egoistiskt, men jag önskade i min själ att något riktigt hemskt hade hänt. Typ att ett krig hade börjat här.

Jag reser mig upp. Svarar ja? och får svaret... Kucna nega???

Med andra ord. Typ hälsohem. Jag ville börja gråta. Jag säger till kvinnan att hon har ringt fel. Och vad gör hon? Vad gör slampan? Hon lägger på i örat på mig. Ber inte ens om ursäkt.

Alltså idag har jag varit på ganska bra humör, men jag skulle kunna ta sönder något just nu jag är sååå fucking irriterad bara när jag tänker på det här.

Iaf. Eftersom jag var så bakis och irriterad så tänkte jag först ta en cigg och sen försöka sova igen. En minut passerar och det ringer igen.

Det är samma kvinna... Alltså, om jag var normal i huvudet hade jag sagt att hon var en slampa som suger av kukar för 30 kr. Men nej, jag var för trött. Men jag svarade; Du har ringt fel och jag la på igen med ett litet muahahaha som hämnd.

Gud vid min sida, jag tror det gick mindre än 20 sekunder och telefonen ringer igen.

Chock. Jag är i chocktillstånd. Är den här kvinnan blind? Använder hon rumpan när hon trycker in siffrorna!?!?!?

Jag svarar och säger (skriker): FÖR FITTANS FITTIGA FIIIITTTSKUUULLL DET HÄR ÄR INTE JÄVLA KUCNA NEGA, DU HAR RINGT FÖR *BEEEEPPPPP* FEL ANVÄND DINA FUCKING ÖGON INNAN DU KNAPPAR IN SIFFRORNA.

Jag drar djupt efter andan och njuter av den chockfyllda tystnaden på andra sidan luren. Så, som i en dröm eller en film, stelnar jag till då jag hör en bekant röst säga; Diana?

Jag tappade hakan. Hur stor var chansen?

Jag: Ehh... Vem är det?

- Sladjana.

Tystnad. Sen så brast vi båda ut i skratt i minst 5 minuter. Hon fattade på ett ungefär vad saken handlade om, men men :P..


Så kan det gå.

En anledning för varför jag hatar telefoner.

The Wig Story

Den här berättelsen utspelades i sommaren 2008.
Det var varmt. Inte sådär varmt "hurraaa nu går vi och sätter på solglasögonen, äter glass och cyklar".
Utan varmt som i låt en ny istid komma, för då blir det iaf 10 grader.

Den här dagen, en "vacker" augustidag, var det runt 37 grader.

Så, jag, Mimi och Michelle hade varit ute och festat. Och festat. Och festat. Och festat.
Ja, vi hade festat så mycket att vi inte ens kunde använda våra kläder längre, alltså inte så att vi hade använt ett plagg en gång, utan flera gånger.
Så vi ska leka smarta och leta efter peruker! Varför? Jo för det första för att det är roligt, och för det andra kan vi låtsas vara några andra (hrrm hrrm som om vi inte redan gjorde det).

Diana, jag alltså, får en "smart" idé. Vi går först vägen från stan, sedan tillbaka, eftersom den vägen är full med kinesiska affärer (som har allt, bokstavligen talat alltså). Eftersom jag var så säker på att kinesiska affärer har det, så gjorde vi det.

Självklart, eftersom det finns något som heter Murphys Law, så hade inte kineserna peruker. Så vi går tillbaka.
Om vi var Hans o Greta, skulle vi ha kunnat följa våra svettdroppar tillbaka. Bokstavligen talat.

Nåja, på vägen tillbaka äter vi, dricker osv. Så går vi till Underjorden. Huurraaay! Här finns det klädaffärer! Och vad har klädaffärer? De har skyltdockor. Vad har skyltdockor? Peruker. Är de till salu? Sjääääälvklart inte.
Så vi går upp till köpcentrumet Kalca. Där vi var BOMBSÄKRA på att ha sett en perukaffär när vi var där för någon vecka sedan.

En sak, som jag förundras än idag, är vilken idiot det är som äger Kalca. Jag lovar er, det var 45 grader därinne, och jag frågade ett affärsbiträde vad fan de höll på med, men hon "lovade och svor" att det var air-condition och att det var kallare inne i Kalca än vad det var ute. Alltså okej, du är från helvetet och det kanske är kallt för dig, men här badade vi i svett.

Vi går runt, runt det labyrintiska Kalca. Och... jag lovar, jag tror jag hörde musik i bakgrunden. Solen trängde sig in (vilket den redan gjorde, men den sken ännu mer)... Fåglarna kvittrade och där... där var den!

Det vi hade letat i 4 timmar och 30 minuter. En perukaffär.

Halleluja-moment kallas det för.

Vi går in, det är svalt, allt är perfekt... ALLTSÅ PERFEKT SÅ FINA PERUKER...



...Som kostade 500 kr. Och det kostade även att pröva dem. Och vi fick inte ens ta upp dem av affärbiträdet.

Så... vad har vi lärt oss av den här historien?

1. Köp alltid tillräckligt med kläder. ALLTID.
2. Gå inte ut om det är 37+ ute.
3. Om du ändå ska ut, så ta inte en omväg.
4. Om du är ute, går runt i 4 timmar, 30 minuter i flera affärer och ser pistoler, köp en, gå till Kalca, hitta perukaffären, skjut affärsbiträdet och ta några peruker just for the fun of it.

Hatar såna här dagar!!!

Ur en pluggis perspektiv är det här är onödig dag!!! Visst, jag är inte plugghästarnas plugghäst, men ändå!

Det handlar inte om att jag inte pallar, det handlar om att jag inte kan! Jag öppnar boken, läser, är koncentrerad, tänker inte på något annat (typ vad som händer i Gossip Girl... nej, allvarligt, jag gör det inte) och ÄNDÅ går det bara inte! Det är inte så att jag är trött, sur, ledsen eller ngt. Men ibland går det bara inte och det är frustrerande för jag måste plugga!

Var tvungen o klaga lite... Kan ngn trösta o säga att det är okej, att jag pluggade tillräckligt på lektionen idag o fick en 9a för att ja svara??? Nej, kommer ändå ha ångest... HATA SÅNA HÄRA DAGAR!!!

Kuuukination... Pallar inte ha ångest, och kan inte bota den genom att plugga...

Jaja, har en god nyhet iaf...

I skrivande stund laddas Gossip Girl ner...

I know You Love Me
XoXo
Diana Girl

Stört

Det har gått 3 och ett halvt år sedan min käre vän Vuki fyllde 18 år.

De som var på festen vet vad som hände.

3-i-topp fullaste moments jag ngnsin haft.

Men med tiden glömmer man bort att man verkligen var full.

Så blir man oxå påmind om att man verkligen var full.

Vuki o jag tråkar eller nej, egentligen väntar vi på sega majstori som ska komma o installera klima hos henne.

Så vi kollar på bilder.

Och vad ser jag? VAD SER JAG???

MIN MORBROR ÄR PÅ SAMMA FEST SOM JAG

Asså Guuud vad jag skäms. Och kom ihåg att det har gått 3 OCH ETT HALVT ÅR.

En man skulle imorse, klockan 7 på morgonen, kunnat komma in o väcka mig och säga.

"Diana, kolla på portföljen jag har, okej?"

Jag kollar, och jag ser en miljard kronor där i.

"Diana", säger denne man, "du får pengarna om du nämner vilka som var på festen."

Jag lovar, jag skulle kunna ha nämnt 50 pers som var där, MEN MIN MORBROR HERRE MIN SKAPARE... Chock... Chock... Och på den tiden "fick" jag inte dricka av mina päron... Skön att han inte sa ngt om att jag tog sönder en stol på den festen... och sen däckade i toan!

Vad vare man sa nu igen? Juste, blod är tjockare än vatten :D... Men hos mig är alkohol tjockare än blod :P

Okej din gay

Ska sluta trakassera min blogg o skaffa mig ett liv.

Trots allt. Lost är inte allt i denna värld. Får ba sitta o göra ngt tills den laddar klart. Mammaknullare.

Tror de verkligen, slamporna ngnstans, att jag inte kmr lyckas se de resterande 10 min?

Guess what!

Jag kommer antagligen... inte.

Hora.

58 sek

Om jag hade en kuk... så hade jag blivit avsugen rätt så många ggr... Hoppas mamma ej läser detta :)

7 is the lucky number

Why?

Seven-Eleven

Seventh Heaven (okej, haha, nej det är inget tur med den serien inte)

Seventeen candles

Seven is the magical number

Seven is vad Lost laddades ner på en minut!

Och nu går vi till lyrikarna:

Somewhere over the rainbow, blue birds fly, and the dreams that u dream oooof, dreams really do come truuuehuhuhuuuu, huhuhuu, some day I wish upon a star, wake up where the clouds are far from the CEE(HEEE)LEEEING HO! SOMEWHEREEEE OVER THE RAAAINBOOOW

You...Ku(k)

2 min. TVÅ MIN! Offerhora

Och nu sjunger vi:

En helt nyy väärld... eh vet inte resten.... bara om den spelas upp

There is a God!

Inlägget under skrev på en minut.

Lost laddades med 5.


Och nu sjunger vi;

Om du vill bli min fru, får du ta mig här o nu! Men om du inte kan FÅR DU TA EN ANNAN MAN! HOOO!


Okej, kom inte på en annan så...

6 min.

På 6 minuter.

Hinner

2 människor bli kära.

En person gå på toa.

Människor har sex.

Äter en måltid.

Osv.

Lost laddas ner på 6 minuter då jag skriver ett inlägg om hur segt det är.

Och nu sjunger vi en annan låt:


SING HALLELUJA, SING IT, SING IT LOOOOUDDDD!

Happy B-day

HAPPY BIRTHDAY 2 YOU

YOU LIVE IN A ZOO

YOU LOOK LIKE A MONKEY

AND YOU ACT LIKE ONE 2

Om en vecka fyller min blogg, och jag kommer med 99,99% säkerhet glömma det, så vi firar det nu.

Lost har laddat med 2 min. Universum kommer hinna att explodera, rulla runt kometer, skapas en ny sol + värld, gå igenom Aristoteles, Jesus, Vikingarna, Galileo, DaVinci, Mozart, Einstein, 60-talet, Tjernobyl, jag föds, jag börjar skolan, jag skolkar, jag börjar röka, jag börjar kolla på Lost, 3 år senare SÅ SITTER JAG PÅ EXAKT SAMMA PLATS SOM NU FÖR DET KOMMER ALDRIG ATT LADDAS NER HÖR NI DET AAALDRIG.

Jaja. Det här är mitt 46te inlägg tror jag. På 358 dagar. Måste räkna ut det. Vänta lite.

358/46 = 7,7

Med andra ord, jag skriver ett inlägg i veckan, i genomsnitt.
Kul. Intressant. Jag lovar. Måste byta namn på den här bloggen till "Intresseklubben".

Ska gå o hoppa ut ur fönstret nu.

Vi har kommit till den futuristiska tiden där människor har vingar.

PS; Mitt femte barnbarn, heter och kommer alltid att heta Albert. Han har fötts minst 58 ggr.

Oh My... Mega

Herre Gud i himmelen. Jag kan ej tro mina ögon.

10 minuter in på slutet så stängde fittkuksugandemammaknullandehorfittslickandefittapan megavideo av mig för att jag hade tittat på 72 min eller hur mkt man ska se.

Slampkukoffer asså. Nu laddar jag ner från kukiga youku som är världens segaste o inte ens kunde dela upp avsnitten, så nu måste jag ladda från början.

Kukoffer.

Interview with Myselfovic

Jag har kommit till delen woohoo i Lost :D... Ska ba låta den ladda nu lite efter att ja har kollat så att den inte stannar o ja blir irriterad. Såhär kommer några frågor.

1. Tre ord varför du sist spydde? - hm. i söndags när jag drack. Drack för mkt. Brukar inte spy så ofta.
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? - rökte utanför skolan i min mantel
3.Vad gjorde du för 30min sen? - laddade ner fittlost
4. Vad hände dig 1995? - åkte till USA o gick i Tantoskolan
5. Vem fick dig att skratta senast? - Vuki för en timma sen... minns inte vad vi pratade om (har druckit öl)
6. Vilken färg är din borste? - Svart
7. Vad köpte du sist? - Örhängen idag
8. Vilken färg har du på din tröja? - svart o vit
9. Var förvarar du dina pengar? - i en bag
10. Hur var vädret igår? - vaarmt, 33 plusgrader
11. Vad ser du framemot? -  att åka te Sverige 
12. Snarkar du? - då o då, enligt folk. Vaknade en gång för att ja snarka för högt :S
13. Vad är 15? - 15 är i mitten av månaden för mig. 7+8. Även nr 6. 15 februari fyller min barndomväns katt.
14. Vilken skostorlek har du? - 38/39
15. Vill du klippa dig? - IDAG EFTER MÅNADER AV TJAT GICK JAG MED ATT KLIPPA MIG. Finally, tyckte Vuki. Men det är snyggt:D
16. Är du över 25? - Nej
17. Pratar du mycket? - Kollade. 
19. Har ditt namn ett "x" i det? - Nej.
20. Känner du ngn som heter Steve? - Nej
21. Hittar du på egna ord? - ibland. Idag ska jag "min mage har svullnat ner". Fint va?
22. Är du en typiskt svartsjuk person? - Var det i mina tonår. Är sällan det nu.
23. Vad har du för mobil? - Nokia
24. Vem ringde dig senast? - Vuki tror jag
25. Biter du på naglarna? - bet nyss på högra lillfingernageln ;p hihi
26. Har du lockigt hår? - japp, lockigt/krusigt. plattar oftast
27. Vilken konsert ska du på härnäst? - ingen
28. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? - har ingen. om jag hade, skulle det ha varit kortvarigt
29. Hur många gånger har du svurit idag? - DA....Da att jag vet asså
30. Vilket ord säger du ofta? - picka, slampa, hora, tjenare, asså, ba, jaja, kuk
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? - nej, lördag :D
32. Vem sa du ''jag älskar dig'' till sist? - Vuki tror jag eller Karro :D
33. Vad borde du göra nu? - plugga... eller kolla på lost hihi...
34. Har du något smeknamn? - Dixi, Di
35. Sover du mycket? - Den här veckan, dåligt. Annars normalt.
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? -  Taken
37. När var du sist ute? - För en timme sen.
38. Har du gråtit idag? - nej
39. Är du en glad person? - nej. Lutar mot pessimism
40. Har du roligt nu? - JA :D
41. Vad äter du helst? - McD
42. Vem var du med sist? - Vuki, Vladimir, Dejan
43. Pratar du i sömnen? - NEEEJ JUUST DET... vaknade för att jag PRATADe inte snarkade :p
44. Vem kramade du sist? - Vuki eller Dejan eller Vlajcek
45. Nämn den bästa personen - Dalai Lama
46. Tycker du om någon just nu? - japp, många :D
47. Vill du flytta? - till SVERIGE
48. Hur ofta borstar du tänderna? - varje dag
49. Är du egoist? - hoppas inte
50. Gillar du att bada? - japp
51. Skrattar du åt allt? - nej
52. Vem får dig alltid att skratta? - Paris
53. Gråter du när du tittar på filmer? -  sällan 
54. När grät du senast? - Venne


Fittfrågor. Orka ta upp hela mitt liv oxå. Hann fan få rynkor. jaja LOSTINATION NU :D


Lost in PMS

Här sitter man (ensam) hemma hos Vuki o väntar på att Lost ska börja. Eftersom det är dubbelavsnitt o jag har sett första och jag laddar ner hela avsnitten tillsammans måste ja vänta på att Vukis sega dator ska ladda ner den till halva. Jag kommer hinna ploppa ut några barn tills dess.

Iaf, idag avslutades min pms woooohoooo! Månadens pms var; ångest och kärlek (blä).

Det händer ibland att jag blir "kär" i killar som jag inte ens brytt mig om förut.

Det har varit;

Jetra aka Sale. En kille som använder skittajta jeans. Okej, han är söt men ÄNDÅ

Nikola i min klass. Han är söt, men ÄNDÅ det är lixom... en kompis.

Och en kille idag från skolan som har tjej. Han är oxå söt men ÄNDÅ. Jag har aldrig tänkt på honom innan.

Andra saker min pms har gjort mig;
*Gråta när Denny i Greys Anatomy "kom tillbaka" i 15 sekunder.
*Gråta för ngt med Kosovo (nej, jag bryr mig faktiskt inte om politik o land i Serbien)
*Skrika på ungefär hälften av världen
*Ha ångest (alltså extra mer än vad jag brukar ha)
*Gråta för filmen Patrioten (kom ihåg att jag har fucked-up hormoner. Döm mig inte för det hihi) Och nej, jag grät inte över att ngn dog, stolthet, hämnd blabla. Jag grät när en flicka sprang till sin pappa.
*Gråta för slutet i filmen The Field of Dreams (men den gråter jag ändå för)

Intressant va? Alltså fitt-Lost, kan du vara segare? A juste. Förra veckan hade jag pms, så jag tyckte att Richard Alpert i Lost var sexig. Jag vet inte om det beror på PMS eller för att han har blivit sexig, det kommer jag få reda på snart.

Alltsåå OOOH VAD SEEEGT JAG PAAALLLARR INTE! I ÅR TACK!!! GOTT NYTT ÅR 2020!!! JESUS HAR KOMMIT TILLBAKA! JAG HAR FÅTT MITT FEMTE BARNBARN

VEM MÅSTE MAN PIPPA MED FÖR ATT NGT SKA GÅ SNABBARE!?

Listish

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Var 11 år gammal. Läste C.S. Lewis och spelade Nintendo 64 - 6-7h/dag

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Söp mig full och sprang runt stan för att fixa grejer till syrrans bröllop.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Inget

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Somewhere over the Rainbow
Djurdjevdan
This is the song that never ends
ABC
Rudolph the Red-nosed Reindeer

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Åka till Oahu
Köpa en herrgård
Låsa mig in i lägenheten i en månad och spela Zelda
Köpa en båt
Köpa en ö

6) FEM DÅLIGA VANOR
Tvångstankar
Ångest
Bita på naglarna
Latination
Spelar för mkt spel

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Spela spel
Sova
Titta på film
Festa
Läsa

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Magtröja
Kjol till hälarna
Ankelboots
Star Trek kläder
Kommunistiska symboler

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Gamecube

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
Darwin
Henry Cavill
Einstein
Cate Blanchett
Dalai Lama

Snodd av Mix... Mix... Mixiiie

BRUKAR DU :


Titta på dig själv i spegeln:  ja
Gnälla: ja

Skrika: nej

Sova:  insomnia för tillfället? 

Ha ångest: alltid

Ta mediciner du inte borde ta: Nej

Vilja dö: nej

Drömma mardrömmar:

Ta droger: nej

Försöka vara annorlunda: nej

Klä dig i svart: ibland

Gå till kyrkan: några ggr/år

Gå i skolan: ja

Ljuga: beror på.. om personen är jobbig o kmr göra mitt liv jobbigt så JA (gör de här byxorna mig tjocka? tror du han gillar mig osv) 

Hata folk: ibland

Lita på folk: ibland

VEM :

Saknar du: familjen

Vill du döda: hmm.. får återkomma

Rörde dig sist: Vuki??? 

Vill du slå: dvd:n

Vill du kittla: ingen

Kramade du sist: Hristina

Vill du prata med: Henry Cavill

Skrek du på sist: Venne

Vill du vara som:  

Sårade dig sist: the Snitch

Vill du bli galet full med: A. Einstein

Gjorde dig riktigt glad senast: Zoki när hon var här

Fick du sms från senast: orkar inte kolla

Ringde dig senast: vet inte har dragit ut sladden

Är vackrast på jorden: Henry Cavill (snyggast)

Älskar du mest: Min familj


HAR DU :

För många vänner: Jaaa veenne dura?
Förföljelsemani: ja, när jag har gjort ngt jag skäms för... svarar inte ens i tel då, drar ner gardiner osv

Tvångstankar: ja

Någon annan psykisk sjukdom: psykiskt störda vet inte att de är det... så ja

Någon fysisk sjukdom: nej

Någon skada: nej

Färgat håret: ja

Brutit några ben: ja

Några piercings: nej
Tattueringar:  nej o d stavas med ett t

Egen dator: ja

Bra självförtroende: helt okej

Kysst någon: ja

Köpt kondomer: ja

Tagit nakenbilder: nej 

Sagt jag älskar dig till någon i dag: till han som slog sönder Jack Shepard yeees

Bjudit ut någon: ja

Varit kär: venne

Dumpat någon: ja

Stulit någonting: ja... och jag blev busted av syrran för att jag var så nervös när jag snodde ngn töntig sminkprodukt så märkte jag inte att "test"-lappen stod kvar 

Lämnat landet: ja

Rymt hemifrån: typ till grannen

Tuttat eld på nått: ja

Gjort något olagligt: ja


HUR :

Går du:  normalt
Springer du: Normalt..

Svarar du i telefonen: da!?

Fördriver du tiden: serier, spel 

Mycket pengar har du: jaaa veeennee dura?
Tjänar du pengar: pluggar

Ofta bäddar du sängen: 1 gång om året 

Ofta diskar du: varannan dag

Många stör du dig på: tyst

Ofta träffar du din familj: några ggr om året


TROR DU :

Att du kommer bli något: ja, en bög
På Gud: agnostiker

På rymdvarelser: wie vad kul om det fanns :D:D:D bara det inte blir ngn mars-attack

Att folk tycker om dig: bryr mig inte

På ett liv efter detta: jaaa veenneee dura?

Att fiskar kan tänka: ja

Att du kommer leva länge: vet inte.. har bra gener, men kmr typ halka på en nål o få en colaflaska genom ögat. allt är möjligt med mig


VÄLJ :

Katt eller hund: Hund

Vit eller svart: Vit

Varmt eller kallt: Kallt

Vatten eller land: Land 

Sex eller kyssar: Kyssar.

Telefon eller internet: Internet

Musik eller tystnad: Musik 12/7

Bok eller film: bok


Blod + Alkohol = Never... Ever... Again

Förhoppningsvis så har jag kvar bloggen om några år då jag och Vuki har avslutat skolan. Så ska jag skriva ut den här sidan, och jag tror att vi kommer att örfila varandra för att vi är sååå inte... Läkartypen. Nu iaf.

Förra veckan så såg vi en affisch; Ge Blod och du får 2 (eller 3? jag är fort. bakis) + från lektionerna... När du är inte där.

Wooohooo! Säger vi.
Vi säger inte; Ja, eftersom vi studerar till läkare så är det vår plikt att börja rädda liv nu.

Så kommer tisdagen och vi ska ge blod.

Hm? Borde vi egentligen ge blod, undrar vi. Vi ska ju ut ikväll. Jaja, vi frågar de som jobbar där!

Så jag frågar honom, och han säger men sjääälvklart får ni dricka. Vad dricker du?

- Whisky.

- Okeeej, men drick inte upp hela flaskan bara!

- Nej nej e du galen.

Vi ger blod, har ont i armen och går hem. Kvällen kommer och vi dricker.

Att dricka whisky vs jäger 2-3 ggr i veckan gör att man blir lite immun mot det. Så man måste dricka mer.

Efter 2 glas så säger jag; Oh min arm gör inte ont längre!

Jag börjar sluddra och Vuki tkr det är konstigt.

- Är du redan full? undrar hon.

- Tydligen, säger jag.

Vuki och jag skålar för vadsomhelst, och snart är hon ikapp mig.

Vad som hände under kvällen... Well, det är en oskriven, ominnandes historia. Men under de 8 månader jag o Vuki har umgåtts intensivt (läs; druckit) så har vi aldrig båda samtidigt varit såhär fulla.

Klockan är 00.40 o ja e fort. full.

Tråkig inlägg men jeeebiga. Jag måste för framtiden. Dessutom kommer jag nog tom glömma hela den här bakisdagen imorgon.

450 ml blod ur kroppen och lite whisky in. Big...Big mistake.