Karma.. MhM

Folk snackar alltid om karma när de har gjort något bra. Jepp. En gång trodde jag på karma. Såklart var jag på väg att göra en god gärning. Iaf. Min hund hade rymt, så jag ba trallade runt hos alla grannar. Sen när jag fångade hunden så såg jag något hos grannarna. En blåmes hade fastnat i ett grönt nät. Fråga mig inte varför grannarna hade nätet, de hade säkert exostiska växter eller ngt. Iaf. Jag sprang hem och hämtade en sax, och klippte bort nätet. Jag hade just räddat fågeln från en säker död, typ att den skulle bli uppäten av en katt (säkert en av mina två katter, som jag hade förut). Jäveln hade nästlat in sig i fittnätet, så jag tog hem den. Jag ba yeess började operera på den du vet, som i Greys Anatomy kändes det som. I en halvtimme håller jag på med fågeln. Den var jättesöt och allt det där. Jag fästes vid den, men jag är inget odjur, så jag ska släppa kräket.
Jag öppnar dörren, säger hejdå till fågeln (kom ihåg, jag höll i den i en halvtimme, jag riskerade mitt eget liv för den, för jag kunde få fågelinfluensan eller något sånt).
Så öppnar jag handen, och den flyger iväg.
"Hejdå, lilla fågel" säger jag och vinkar. Du vet, sådär på slutet av en film, man hör vacker bakgrundsmusik och fågeln höjer sig i skyn mot den nedåtgående solen. Medan jag står där och vinkar, funderar jag på vilken snygg kille kommer vara min goda karma... då ser jag Det.
Vad hade den lilla fittan gjort?
Vad för "tack för att du räddade mitt liv, Diana"-tack hade horslampan gett mig?
Den lilla skiten hade bajsat i min hand. En liten fittfågel. Alltså, förstår ni? I risk för mitt eget liv, för att rädda en liten blåhora, så gör den sådär?
Karma... yeah right... Men... När jag tänker på saken... Jag gick aldrig till grannen och berättade att det var jag som klippte sönder nätet... Så blommorna är säkert döda... Men ändå... Jag fick bajs i handen, en katt därute kanske har dött av svält, några blommor har dött och grannen ska pröjsa en del för några blommor och ett nytt nät. Och allt detta, gjorde en liten blåmes.

Moralen i den här historien är, det spelar ingen roll hur liten du är, du kan fortfarande vara den största skithögen som finns.



Little Big Shit.


Sverige vs Serbien

Serbien vs Sverige

När jag får mitt landsförrädar-ryck, så måste jag dra fördelar över att bo i Serbien. Så nu ska vi kolla för-och nackdelar med att bo i Serbien vs Sverige.

Let the competition begin!


VÄDER:

Sverige: Ska aldrig mer klaga på Sveriges väder. Eller. Jag vet inte. Men vi vet alla att det suger. Hårt.


Serbien: Det är så varmt här på somrarna, att jag en gång planerade att gå till vapenaffären för att köpa en pistol för att skjuta huvudet av mig. Men jag kunde inte. Varför? För att det var för varmt att gå dit. Det är SÅ varmt just nu, att jag var tvungen att kolla min jordglob för att titta om ekvatorn kaanske går igenom Serbien. Det är sååå varmt att jag googlade satanism, för att se om deras teori om helvetet ligger nära Serbien. Jag överdriver inte. Vintern är skön.

Sverige: 4/10

Serbien: 5/10


SOCIALA LIVET

Sverige: Visst, jag har alla mina kompisar i Sverige. Inte. Alla har flyttat typ, över hela världen. Men ändå. Klubbarna är bara öppna till 3, och vissa 5. Torsk. Ingen går ut på vardagar, eller sällan. Alla går och sover 23.00 i Sverige. Prata med någon på gatan, och de kommer att tro att du har tagit amfetamin.


Serbien: Gå till en klubb på fredag, och det är packat. Gå till samma klubb på en söndag, och det är ännu mer människor än i fredags. Alla går ut hela tiden. Men det är negativt också. Just när man ska börja plugga, vill alla göra något. Men, man kan snacka med grannarna i 30 minuter utan att vilja komma upp med en bortförklarning som att du har gäster från yttre rymden. Gå ut på en måndagskväll klockan 04.00 och det finns människor lika mycket som att klockan var 21.00. Men sen så finns det pedofilskogar och blablabla, högre kriminalitet.


Sverige: 2/10

Serbien: 8/10


ARTIGHETSFAKTOR

Sverige: Bäst. Sjystaste människorna i världen. Lite reserverade, men vad fan, det duger.


Serbien: Sämst. Så oartiga människor. Iofs så kan vissa ge dig sitt hjärta om man ber, men oartigheterna övervinner lätt.

Sverige: 9/10

Serbien: 2/10


NÖJESLIV

Sverige: Den är bra. Finns bio, klubbar, cafén... Museum? Yeaaah right! Vem går på muséer... Men annars, det är okej.

Serbien: Det finns bio, klubbar, cafén. Bio suger här. Klubbarna suger hårdare. Caféer (barer/kafane) är skönast. Mycket mer hemmafester än i Sverige.


Sverige: 5/10

Serbien: 5/10


SKUMMA SAKER

Sverige: Du går in i en t-bana. Du känner dig som en kändis. Alla kollar på dig. Men misstänksamt. Nu känner du dig mer som en nyutsläppt massmördare. Folk är tysta och tittar på en. Lyfter du handen, följer allas blickar handen. Börjar du prata med någon, fråga om tidningen är ledig, platsen och så vidare, beter de som sig att du frågade om h*n vill pippa på golvet framför alla människor, filma det och släppa ut det på youporn.com. Du undrar om du verkligen är i galaxen Vintergatan.


Serbien:

Du går till en parkeringsplats. Letar efter plats. Du ser att det finns en plats, långt, långt borta. Du rivstartar och kör värsta jakten efter parkeringsplatsen med stort P. Du ser i ögonvrån hur andra bilar kör efter dig, försöker bryta igenom barriären och köra förbi dig. Du blockar alla. Just som du ska svänga höger/vänster, kommer en skugga farande förbi. Det går så snabbt att du knappt fattar vad som har hänt. Du kollar på den nu fulla parkeringsplatsen. Ett par zigenare på en vagn har tagit platsen. De hoppar av vagnen och binder fast sin häst och går därifrån som att det var den normalaste saken i världen. Du undrar vad som är sjukast, en häst på en parkeringsplats, eller att den ytterst magra hästen (så mager att den kan bli en modell + att du kan räkna alla ben i kroppen) lyckades komma före dig... Till och med att  den kunde springa.


Sverige: 10/10

Serbien: 10/10


ALLMÄNT:


Sverige: Männskorna är kalla. Människorna är misstänksamma. Människorna är pessimister. Men de är svenskar, man växte upp med dem, och blev en av dem. Typ.

Sverige är rent, har världens bästa vatten. Sveriges cigaretter och sprit kostar mycket, bra och dåligt. Man röker/dricker mindre (men ändå inte), men om man är beroende är det skit. För att fixa klackarna, dyrt. Kemtvätt. Dyrt. Hyra en torped. Du är i fängelse. Heeelt lagligt land. Skitbra. Maffiafaktor: 0,5. Tjuvfaktor; 3. Besök av Jehovas vittnen: 1 gång/året.

När det är politikval, lite affischer här och där. Ibland ser man dem i stan, stå och prata. Lite på tv och så. Heeelt skönt.

Polisen: 8/10

Affärer: 9/10


Serbien: Människorna är fulla. Människorna är nedknarkade. Människorna är ännu större pessimister. Men de är serber, man är en av dem, men ändå inte. Typ.

Serbien stinker av avgas. Det enda positiva med det är om jag får en lungsjukdom (knacka i trä), så kan jag skylla på det, och inte cigaretter. På tal om cigaretter. De är billigare här (15 kr för marlboro), men alla röker. Och man röker ännu mer (bara för det tände jag en cigg nu). Och dricker. Tyvärr. Vattnet är fullt av kalk, blä. Måste dricka vatten ur flaska, typ.

Man kan fixa klackarna, kemtvätt, visa upp en bild och de syr kläder åt dig. För mindre än 100 kr. Att hyra en torped; Snarare att man bör akta sig för att någon annan har hyrt för dig. Lagligt land? De vet inte ens hur man stavar till Domstol. Muta polisen, skolor, människor i allmänhet, är en av deras grundlagar. Bra och dåligt. Hihi.

Maffiafaktor: 12 (av 10). Tjuvfaktor: 8 (inget emot något folk, men zigenare you know).

Besök av zigenare eller politiska människor: 3 ggr/veckan.

Under politik-val: Besök av politiska anhängare: 10 ggr/veckan. Post angående politik: 25 ggr/veckan. Telefonsamtal angående politik: 2-3 ggr om dagen. Utan överdrift.

Inga affischer om Coca-Cola, Puma och sådana saker. Gubbar som vill bli presidenter. Inga serier, sport eller något normalt på Tv. Bara politik. Jag är allergisk mot politik. Tack Serbien, nästa gång det är politikval åker jag till Tibet.

Polisen: 1/10 (om du klagar på Sveriges polis, prata med mig. Jag ska berätta allt om juggarnas jävla poliser.)

Affärer: 6/10


Sverige: 7/10

Serbien: 4/10


Jaja, nu har jag klagat tillräckligt. Ajuste, det ska vara en vinnare. Mongoliet vinner. Jag hatar Sverige och Serbien. Nää, de är bäst fan. Hihi. Puss


Harry Potter


Såg de 6 böckerna av Harry Potter nu här hemma hos mig. Jag undrar om jag ska läsa om dem. Vänta.. innan jag fortsätter måste jag säga; jag vet att jag är en tönt, men asså om du inte har läst böckerna så.. tyst asså.. va bara tyst..

Iaf. Jag har läst 1-5 kanske 10-15 ggr.. 6te boken, 2 ggr.. Sista boken.. jag kan fortfarande inte prata om den.. knappt. Läst den en gång. Sååå besviken. Och jag grät. Ja, jag är en tönt. Men Potterpojken har varit en del av mitt liv.. Jag grät för att
1. Hela berättelsen var slut
2. För att den sista boken sög så hårt
3. För att den sista boken var SÅ DÅLIG
4. För att den var sämst
5. För att Neville Longbottom fick ett bra slut
6. För att Dumbledore ... jag kan inte prata om det, mitt hjärta värker
7. För det som hände Fred Weasley
8. Dobby
9. Lupin
10. FÖR ATT FITTBOKEN VAR SÅ DÅLIG.. och förstörde för mig för alla andra böcker
11. För att jag fattade att Snape var ...

Och typ.. lite mer.. Men sjunde boken är i Sverige.. Och jag ska aldrig läsa den igen.. SÄMST

Läs inte Harry Potter, du kommer bli sååå besviken på hur *****en sammanfatta allt.. Kuk.. Nu blev jag deprimerad igen.. Som när man läser sjätte boken, på slutet.. Kommer ihåg att jag grät i 5-6 timmar.. Jag vågade inte säga till någon att jag grät (jag var 18), sen så ringde min syrra mig som va då 25.. Hon sa att hon grät i en vecka o hennes pojkvän fick trösta henne hahahhahahaa...

Hatar Harry Potter.. Nu blev jag på värsta dåliga humöret.. Men jag ska säga er vad som tar PRISET

För typ 6-7 år sedan läste jag Sagan om Ringen.. Ni vet i slutet av det sista kriget i filmen, när Merry ligger på krigsfältet helt skadad.. så kommer Pippin och blablabla..

Iaf, i boken så dör Merry. Alltså, hur Tolkien beskrev det, jag svär jag grät i en vecka och jag kunde inte läsa boken för jag var så deprimerad.. EN HEL VECKA SENARE, när jag äntligen kommer över en del av sorgen.. jag läser boken.. och vad står det? VAD STÅR DET
Merry lever.
Jag hatar Tolkien. J.K. Rowling hatar jag mest iofs.. Slampa. En dag min vän, ska jag införskaffa ett vapen och tvinga henne skriva en till bok.. eller vänta.. fan, jag är pacifist.. fuck.. Iaf. Jag var typ 12 år när jag började läsa HP. Jag hade precis blivit utfryst från hela klassen.. så gick jag till bokaffären och såg den där jävla harry potter på hyllan.. varför inte tänkte jag.. köpte boken och läste den.. fastnade DIREKT! skönaste böckerna jag svär, kände igen mig i den där potter.. sen så blev jag inte utfryst mer, men han var en skön tröst.. speciellt den där jävla skolan.. fyfan vad jag ville gå där.. vill gå där hihi.. 7-8 år väntade jag på hela serien.. och nu är den slut.. och det var 1 år sen, men jag kan ändå inte fatta det.. Alltså, man skulle kunna tro att man borde vara tacksam att slampan (aka J.K. Rowling) skrev böckerna.. men med det där slutet, jag är fort. besviken.. SJU ÅR!!! Bitch.

Diana Potter. Haha. Nörd.