The Sne-Face

Så kom den dagen... då det inte fanns några snygga killar i klubben, så vad gör Diana? Hon raggar upp en snefejja (men han är söt... jo, mix, han ÄR det)

Iaf. Han var skitsvår o jag fick ragga minst i en timma (asså snälla, kan han vara lite mer tjejig o jag grabbig?), men till slut, så scorade jag.

Men först var vi tvungna att gå ut ur klubben, sätta oss på en parkbänk och han pratade i en 30 minuter någoting om att inte strula runt blablabla att vi måste dejta. Gääsp. Jag förstår inte hur killar som bara vill ha pipp, att de orkar kämpa så länge. Men jag var i en återvändsgränd, det var han eller ingen! (PS; Jag pratar om strul, inte pipp)

Så till slut SING FUCKING HALLELUJA fick jag strul.

Jag går hem, glömmer bort honom och somnar. Dagen efter skickar han sms. Jag svarar, men sparar inte numret.
Han skickar igen, och jag pallar inte svara.

Så ringer han mig, och jag har fort. inte sparat hans nr och så undrar han om vi kan ses ikväll för han ska inte göra ngt, nej säger jag det kan jag inte för ja ska fiesta i reka. AHA då ska han dit plötsigt. Men jag tänker inte så mkt på det.

Jag, Mix, Nenad och Shelmy går te reka.

Nenad och jag är ju ffs barndomsvänner och vi 4 fuckar ur tsm, o så kommer snefejjan, jag hälsar, han tar bordet bredvid och jag glömmer bort honom.

Så går jag ut 4 på morgonen o ska växla pengar, fast det är tomt i klubben. Så hör jag ngn säga; Svensken!

Jag ignorerar o springer därifrån, så ringer min mobil! Jag känner inte igen numret, och säger hallå?

"Hallå, kom tillbaka!" säger rösten.

"Men vem är det???"

"URSÄKTA SPARADE DU INTE MITT NUMMER DRA ÅT HELVETE... KLICK"

Jag ba :O, får en tvångstanke, springer tebax till platsen och det är snefejjan. Och han fuckar ur.

"JAG TRODDE DU VAR ALLVARLIG. JAG SKULLE ALDRIG HA KYSST DIG FÖR DU ÄR OSERIÖS, DU SPARADE INTE MITT NR BLA...Bla...BLa"

Allvarligt, jag orkade inte lyssna så jag gick därifrån, får typ sms du har pippat med halva sverige blabla.. Alltså HELLOOOOOO ÖVERDRIFT.

Det här var runt 20de augusti 2008.

Igår kväll. Följde jag Mimi te taxin o skulle tbx te reka för Denis o jag bor nära varandra så vi går samma väg. Jag ska precis nerför trapporna, då jag hör en bil skreecha och någon skrika SVENSKEN! Jag vänder mig om... Och det är Snefejjan.

Han kastar sig ut ur bilen, springer mot mig och ba MHM jasså minsann, du träffade på Milan (slamp-vakten, han är kompis med Snefejjan och när jag o slamp-vakten möttes förra veckan på Tuborg-festen kände han igen mig, men visste inte varifrån, så sa jag att jag strulade med Snefejjan).

Självklart är jag full och ba; DIN KOMPIS är en SLAMPA. SLAAAMPA. Och du är inte bättre! Jag har inte alls pippat med halva Sverige, du överdrev den kvällen (snälla, Lilla, Diana och sneiga Snefejja, det har gått ett fucking år GET OVER IT)


Och Snefejjan säger att han var sur för att... Att jag... höll på med en annan kille (Nenad) den där kvällen. Oh. My. God.

Självklart är jag full o säger att slamp-vakten är slampornas slampa, att Snefejjan är en tönt och SÅKLART BER JAG OM URSÄKT TILL SLUT som OM JAG KROSSADE HANS HJÄRTA HAHA PATHETICO (jag) (Okej, han oxå)!

Inte blir det bättre att Denis kom och ba DIANA NU SKA VI HEM

Hej, jag heter Diana och är en hora. Och har strulat med en snefejja.

Kommentarer
Postat av: kax

du e rolig du diii hahaha

2009-06-21 @ 22:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback